Díjak, elismerések

MagyarBrands

2017 után 2018-ban a Tárki Zrt. ismét elnyerte a MagyarBrands elismerését Kiváló Üzleti Márka kategóriában. A díjazással a magyar szellemi munka méltó képviselőire hívja fel a figyelmet a MagyarBrands program. A Kiváló Üzleti Márka díj odaítéléséről számszerűsíthető kritériumok alapján, a cégek identitása, reputációja, márkaépítése, tradíciója és megbízhatósága alapján a független Szakmai Bizottság döntött. A programról a www.magyarbrands.hu oldalon olvashat részletesebben.

Think Tank

A Pennsylvaniai Egyetem által kiadott éves beszámolóban 7 listára kerültünk fel a 2018-as Global Go To Think Tank Index Report-ban.

– A Tárki Társadalomkutatási Intézet Magyarországon a legmagasabb helyezést érte el

•    a legjobb társadalompolitikai agytrösztök (Top Social Policy Think Tanks) listáján (5. Közép-és Kelet-Európában és 49. a világban)
•    a legjobb forprofit agytrösztök (Best For Profit Think Tanks) listáján (a világ 50 legjobbja között, a közép- és kelet-európai régióban egyedüliként)
•    a legjobb független agytrösztök (Best Independent Think Tanks) listáján (61. a világban és második a közép- és kelet-európai régióban)

– A Kopint-Tárki Konjuktúrakutató Intézetnek köszönhetően (ami a Tárki Csoport tagja), a gazdasági kutatásokat rangsoroló listákon is szerepelünk:

•    egyetlen magyar agytrösztként szerepel a legjobb gazdaságpolitikai agytrösztök (Top Domestic Economic Policy Think Tanks) listáján (74. a világon)
•    79. helyen szerepel a nemzetközi gazdasági agytrösztök (Top International Economics Policy Think Tanks) listáján
•    a nemzetközi fejlesztéspolitikai agytrösztök (Top International Development Think Tanks) rangsorában pedig 130. helyen

Mindent egybevetve, Közép- és Kelet-Európában a 40. legjobb agytröszt a Tárki. Büszkék vagyunk arra, hogy független intézetünk munkája rendszeresen elismerésben részesül. 

A rangsorolás módszertanáról, főbb tapasztalatairól és a részletesebb eredményekről itt olvashat.